Header figuur
Header figuur

Website MESO-zorg live!

Stichting MESO, opgericht in maart 2020, ontving in juli 2020 definitief het bericht van VWS van een subsidietoekenning. Deze subsidie is bedoeld om toe te kunnen werken naar bredere beschikbaarheid van MESO-zorg in Nederland. In achterliggende periode hebben we veel voorbereidend werk gedaan en zijn de eerste twee pilots inmiddels gestart. De derde pilot start binnenkort. We voeren vele stakeholdergesprekken om de positie van MESO-zorg te verhelderen.
Ook een onderdeel van dit project is dat we alle geïnteresseerden en belanghebbenden goed op de hoogte kunnen houden van wat MESO-zorg is en welke inzicht we in de pilots opdoen. En welke stappen we verder zetten om uitbreiding van MESO-zorg mogelijk te maken.

Op deze website kunt u ons volgen: wat gebeurt er in de MESO-zorg-praktijken, welke resultaten laten het onderzoek zien, wat vinden zorgverzekeraars, het ministerie van VWS, NZa en andere partners en vooral: wat brengt de toekomst?
Kom zo af en toe eens kijken welke nieuwe berichten u op onze website vindt. Stel een vraag via het contactformulier of ons mailadres. Of meld u aan voor de nieuwsbrief! Hopelijk tot snel.

Terug naar vorige pagina
Header figuur

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door te versturen gaat u akkoord met het privacybeleid van MESO