Header figuur
Header figuur

MESO-zorg webinar

Regelmatig krijgen we bij MESO en/of de Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet verzoeken voor werkbezoeken, uitwisselsessies en/of inspiratiesessies. Met plezier gaan we op al deze vragen in. Zo kunnen we niet alleen onze kennis en ervaringen delen, maar ook goed op de hoogte blijven van wat er in de rest van het land gebeurt.

Al die andere mooie ontwikkelingen volgen we ook graag. Én zo zorgen we met elkaar voor optimaal gebruik van alle opgedane kennis: niet allemaal hetzelfde wiel uitvinden. We voegen daar dit voorjaar graag een extra vorm aan toe: een webinar!

Op donderdag 17 juni tussen 14:00 en 16:00 uur willen we jullie uitnodigen voor een digitale uitwisseling. Na aanmelding ontvang je van ons ter voorbereiding een filmpje (interview) en animatie over MESO-zorg. Tijdens de webinar staan we stil bij de opgave van het MESO-project zoals die door de Stichting MESO wordt gerealiseerd. Vervolgens nemen we de tijd om van jullie te horen welke vragen, suggesties en ideeën dit oproept.

Na een korte pauze horen we graag de plannen en ambities van onze deelnemers: hoe ontwikkelt de ouderenzorg zich in jullie regio, welke vormen van zorg worden daar geleverd en hoe zijn jullie ervaringen daar mee? Hoe zou de ouderenzorg er in jouw regio in jouw ideale wereld uitzien? Zie je daarin ook een plek voor MESO-zorg en waarom wel/niet?

Het doel is om samen geïnspireerd de middag af te sluiten: met mooie inzichten en vervolgplannen!

Meld je aan door een email te sturen aan: info@mesozorg.nl o.v.v. ‘Deelname Webinar 17 juni 2021’. Aan het webinar zijn geen kosten verbonden. Op 15 juni a.s. sturen we een link aan het door jou opgegeven mailadres. We zien uit naar jouw deelname en jouw inbreng!

 

Terug naar vorige pagina
Header figuur

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door te versturen gaat u akkoord met het privacybeleid van MESO