Header figuur
Header figuur

Met stakeholders in gesprek

Sinds de start van de pilots hebben we zo’n 40 stakeholdergesprekken gevoerd. De landelijke netwerkcontacten van de praktijk in Velp werden aangesproken, maar ook met nieuwe partijen en personen werd contact gezocht.

De gesprekken leveren een mooi beeld van wat er leeft en beweegt in het zorglandschap waarbinnen de Specialist Ouderengeneeskunde een rol vervult. Natuurlijk zijn VWS, NZa, de zorgverzekeraars en in het bijzonder Menzis, CZ en Zilveren Kruis belangrijke gesprekspartners. Maar zeker ook de individuele Specialisten Ouderengeneeskunde, werkzaam in uiteenlopende constructies en bijvoorbeeld onderzoekers/wetenschappers en Verenso, LHV/NHG.

MESO-zorg wordt gegeven door een MESO-team waarin naast de SO ook een geriatrie verpleegkundige en een secretaresse werkzaam zijn. Juist als team maken zij het verschil. Ook met vertegenwoordigers van hen zullen we nog gesprekken voeren.
Alles met het doel om te zorgen voor een optimale toekomst voor MESO-zorg en andere zorg voor ouderen met inzet van een Specialist Ouderengeneeskunde in de 1e lijn.

Terug naar vorige pagina
Header figuur

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door te versturen gaat u akkoord met het privacybeleid van MESO