Header figuur
Header figuur

Stefan van Luik vervangt Petra Nas tijdens verlof

Op 1 juli gaat MESO-projectleider Petra Nas genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof, om in januari 2022 weer aan het MESO-front terug te keren. Vanaf 1 augustus zal Stefan van Luik haar vervangen.

We wensen Petra een mooie periode toe, met natuurlijk een goede bevalling, een gezonde baby en een heerlijke tijd met volledige focus op haar nieuwe gezin.

Introductie Stefan:
Aangenaam, ik ben Stefan van Luik, wonend aan de rand van Noord Oost Veluwe in een dorpje van nog geen 300 zielen, aan de IJssel. Tot 1 januari zal ik Petra Nas waarnemen als (landelijk) projectleider MESO. In die periode word ik tevens ingewerkt op de functie van praktijkmanager van POGB, de praktijk van Esther Bertholet in Velp.

Deze combinatie sluit goed aan bij mijn werkervaring, doordat die bestaat uit beleid,- en managementwerk in de zorg. In 2020 maakte ik kennis met MESO doordat ik als beleidsadviseur betrokken werd bij het voorbereiden van de deelname aan de pilot in Tiel. Ik werd enthousiast voor het concept van MESO. Het is een waardevol antwoord op de zeer complexe zorgvraag van ouderen en het ontlast huisartsen op een deskundige manier. Het is werkelijk persoonsgerichte zorg, waarbij regionale samenwerking vanuit een holistisch paradigma inhoud krijgt. Kortom, een modern antwoord op actuele problemen in de ouderenzorg, dat een structurele financiering verdient.

Graag lever ik in als ad interim een bijdrage aan de ontwikkelagenda en kijk ik uit naar een waardevolle samenwerking.

Terug naar vorige pagina
Header figuur

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door te versturen gaat u akkoord met het privacybeleid van MESO